Sauna

Sauna | SneekGeniet van een unieke privé wellness beleving, voor optimale rust en privacy. Onze sauna bevindt zich in een moderne, intieme sfeer. Zowel onze sauna als het turksstoombad beschikken over aroma- en kleurentherapie. Iedere kleur heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die inwerken op lichaam en geest.

Vanaf 2 personen is een privé reservering voor onze sauna/stoombad mogelijk in combinatie met een behandeling van minimaal 1 uur in de schoonheidssalon. Het tarief is  € 24.95 p.p.

Turksstoombad

In tegenstelling tot de hete en droge saunacabine is het stoombad enorm vochtig. Deze lucht is verzadigd van waterdamp en er zweven zelfs waterdruppeltjes op de lucht waardoor er nevel ontstaat. Je loopt zonder handdoek het stoombad in. Deze wordt anders kletsnat. Je lichaam wordt opgewarmd door geleidingswarmte via de lucht en door condensatie. Hierdoor komt een aanzienlijke hoeveelheid energie in de vorm van warmte vrij. Aan de lucht in een stoombad is een essentiële olie toegevoegd. Probeer acht minuten in het stoombad te ontspannen, maar verlaat het stoombad als je lichaam aangeeft dat het genoeg is geweest. Adem de weldadige nevel rustig in waarbij goed uitademen belangrijker is dan fors inademen. De luchttemperatuur in het turksstoombad ligt tussen de 48 en 50 graden.

Zowel in onze sauna als in het turksstoombad gelden enkele huisregels. Om voor iedereen een zo prettig mogelijk verblijf te garanderen raden wij je aan even kort aandacht te besteden aan deze huisregels.

Contact

Wil je meer informatie over onze sauna of het turksstoombad, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Heb je vragen over onze sauna of het turksstoombad? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Huisregels sauna

Om voor iedereen een zo prettig mogelijk bezoek aan onze sauna of turksstoombad te garanderen, raden wij je aan even kort aandacht te besteden aan onze huisregels.

Bekijk onze huisregels