Wellness

Bij Berino Wellness Hairstyling Sneek hebben we een privé sauna en een turksstoom-bad. Deze zijn te boeken voor 2-8 personen.

Gezichtsbehandelingen

Kom naar Berino Sneek voor een overheerlijke gezichtsbehandeling. Heb je last van huidproblemen? Er is altijd een gezichtsbehandeling die jou kan helpen!

Massage’s

Met de overheerlijke massage’s van Berino Sneek kunnen veel problemen worden verholpen. Alle massage’s worden aangepast naar jou specifieke aandachtspunten en voorkeuren. We bieden vele verschillende massage’s aan, zodat er altijd een geschikte massage voor jou tussenzit. Wil je meer weten over de massage’s? Ga dan naar de speciale pagina, waar we alle massage’s beschrijven.

Sauna

Wil je optimale rust en privacy? Breng dan een bezoek aan onze privésauna of het turksstoombad. Beiden beschikken over een aroma- en kleurentherapie. De sauna en het turksstoombad zijn te boeken voor 2-8 personen.

Wellness arrangementen

We hebben vier verschillende wellness arrangementen voor je samengesteld. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je zelf een wellness arragenement wilt samenstellen.