Revolutionaire huidverbetering zonder chirurgie!

Nieuw bij Berino: Diamond Touch

Oogverblindende resultaten met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie!

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag je trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. We begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem voor jou belangrijk kan zijn om lekker in je vel te zitten.

Cenzaa Cosmedische huidtherapie wil je graag helpen jouw stralende huid terug te krijgen door het creëren van nieuwe, jonge en vooral gladde huid. Te mooi om waar te zijn denkt je? Ons geheim: de High Tech Diamond Touch.

Speciaal voor jou ontwikkelden we een revolutionair en compleet huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Unieke behandelingen zonder chirurgie en met oogverblinde resultaten anno 2025; nu al voor iedereen bereikbaar!

De gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door onze gecertificeerde schoonheidsspecialiste. Afhankelijk van jouw huidwens of huidprobleem, ondergaat jouw huid een zorgvuldig op elkaar aangesloten stappenplan. De behandeling begint met een fruitzuurpeeling, gevolgd door een intensieve bindweefselmassage voor een kick-start van de collageenproductie. In de volgende stap wordt er maximale verbetering van huidstructuur bereikt met het High Tech Diamond Touch apparaat en Serum infusion. Een pijnloze behandeling met resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. U gaat weer stralen!

MEER INFORMATIE?

Maak kennis met je nieuwe verslaving. Wij vertellen je graag meer over de mogelijke behandelingen voor jouw huid. Maak vandaag nog een afspraak!

Berino Sneek: 0515-431740

Berino Grou: 0566-620233

 

 • Enjoy Energy Superior Bronzer voor maar € 20,-

  16/07/2020

  Van: € 40,- Voor: € 20,- Uw voordeel € 20,- Bij aanschaf van € 50,- zontegoed Enjoy Energy Superior Bronzer is de lotion met...

  Lees meer
 • Nieuw bij Berino: de Dermapen

  14/11/2019

  Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het...

  Lees meer
 • Nieuw: Hairtalk tape extensions

  06/12/2019

  Met Hairtalk extensions kun je je eigen haar verlengen, volume geven of mooie kleuraccenten. Waarom Hairtalk: – Het Hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk...

  Lees meer