Nieuw: Hairtalk tape extensions

Met Hairtalk extensions kun je je eigen haar verlengen, volume geven of mooie kleuraccenten.

Waarom Hairtalk:
– Het Hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee in 45 tot 60 minuten een complete haarverlenging en/of –verdikking kan worden ingezet.
– Meer lengte, meer volume en schitterende kleureffecten.
– Bij het inzetten van Hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.
– Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort. Onschadelijke, hypoallergene tapebevestiging die per keer 6 tot 8 weken kunnen worden gedragen.
– Hairtalk Extensions zijn herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik. Ze gaan 8 tot 12 maanden mee.
– Dunste en lichtst mogelijke inzetbasis, voor de meest onzichtbare haarverlenging en/of – verdikking.
– Ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid behoudt.
– Veelzijdige kleurencombinaties zonder extra kosten.
– Een geweldig kapsel in een handomdraai. Van een korte coupe naar lange lokken. Of van dun naar dik haar. Hairtalk creëert een verpletterende, individuele uitstraling voor elke vrouw bij ieder haartype.
– Hairtalk wordt alleen aangeboden door gecertificeerde professionals die elke keer weer een perfecte kwaliteit garanderen.

Plaatsen en te herplaatsen
De tape extensions zijn eenvoudig en snel te plaatsen en herplaatsbaar. Bij een goede verzorging
blijven ze 6 tot 8 weken in het haar zitten.

Verzorging van de Hairtalk extensions thuis
De verzorging van tape extensions is anders als die van hairextensions.  Bij tape extensions gebruik je shampoo of conditioner alleen in de punten van het haar. U mag het haar ook nooit nat borstelen.

Shampoo € 19,95
De natuurlijke oliën van het haar houden het glanzend. Veel traditionele shampoos verwijderen deze oliën volledig. De hairtalk Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de specifieke verzorging van hair extensions. De unieke formule reinigt het haar zonder deze te ontdoen van hydratatie en voedingstoffen. De shampoo bevat een minimale hoeveelheid aan oliën en alcohol. Geconcentreerde hoeveelheden hiervan, zoals in traditionele shampoos, kunnen de kleefkracht van de haarstrips namelijk doen verminderen / te niet doen gaan.

Gebruik: zacht genoeg voor de dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid.

Balsam € 19,95
Deze balsam ontwart het haar voorzichtig, reconstrueert het en maakt het glad en veerkrachtiger. De balsam kan worden uitgespoeld of verwerkt in vochtig haar na het wassen, zodat het haar de voedingsstoffen absorbeert en wordt gehydrateerd tijdens het drogen.

Gebruik: licht genoeg om in het haar te laten zitten of uit te spoelen. Slechts een kleine hoeveelheid gebruiken om in het haar te laten zitten zodat zich geen restanten opbouwen.

 

 • Revolutionaire huidverbetering zonder chirurgie!

  01/12/2019

  Nieuw bij Berino: Diamond Touch Oogverblindende resultaten met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie! Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag je trots op zijn!...

  Lees meer
 • Dr. Paul Wijffels is aanwezig op 21 september 2020

  25/07/2020

  IK KIJK GRAAG WEER IN DE SPIEGEL Stoor jij je aan de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen of de lijnen rondom je mond? Maak je...

  Lees meer
 • Nieuw concept in onze kapsalon!

  05/12/2019

  Wil je een haarkleur die mooi past bij de kleur van jouw huid en ogen? Uiteraard met een de goede coupe die je gezichtsvorm versterkt. Dan...

  Lees meer