Haarwerken

Haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Door verschillende redenen kun je te maken krijgen met haaruitval. Bij Berino care staan onze gediplomeerd haarwerkspecialisten voor je klaar. We zijn gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en geven je hierbij een persoonlijk en eerlijk advies. Voor jou privacy werken we op afspraak en vanuit een aparte salon, waar wij je persoonlijk ontvangen. Het kenningsmakingsgesprek en het passen van een haarwerk kan uiteraard ook thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden.

Natuurlijk mooi
Bij Berino Care luisteren we naar jou wensen. We verzekeren je van een haarwerk dat helemaal bij je past, comfortabel zit én natuurlijk oogt. We kijken naar de coupe, kleur, styling en het materiaal. Berino Care levert alle soorten haarwerken en speciale haarwerken op maat. Het haarwerk is van synthetisch of echt haar, machinaal of handgeknoopt. We vertellen je alles over de verzorging van het haarwerk. Ook vertellen we u alles over de verzorging van het haarwerk. Voor Alopecia, dun haar en weinig tot geen haar bovenop uw hoofd, zijn deelstukjes mogelijk. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Contact

Wil je een geheel vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie over haarwerken? Een aanvraag voor een afspraak kan direct via onze site. Uiteraard kun je ons ook bellen: 0566-620233.