Haarwerken

Berino Haarwerken Grou

Haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk. Door verschillende redenen kunt u te maken krijgen met haaruitval. Bij Berino care staan onze gediplomeerd haarwerkspecialisten voor u klaar. We zijn gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en geven u hierbij een persoonlijk en eerlijk advies. Voor uw privacy werken we op afspraak en vanuit een aparte salon, waar wij u persoonlijk ontvangen. Het kenningsmakingsgesprek en het passen van een haarwerk kan indien nodig uiteraard ook thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden.

Natuurlijk mooi
Bij Berino Care luisteren we naar uw wensen. We verzekeren u van een haarwerk dat helemaal bij u past, comfortabel zit én natuurlijk oogt. We kijken naar de coupe, kleur, styling en het materiaal. Berino Care levert alle soorten haarwerken en speciale haarwerken op maat. Het haarwerk is van synthetisch of echt haar, machinaal of handgeknoopt. We vertellen u alles over de verzorging van het haarwerk. Ook vertellen we u alles over de verzorging van het haarwerk. Voor Alopecia, dun haar en weinig tot geen haar bovenop uw hoofd, zijn deelstukjes mogelijk. Samen gaan we voor het beste resultaat!

 

U kunt meer informatie vinden op onze Berino Care website

Contact

Wilt u een geheel vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie over haarwerken? Een aanvraag voor een afspraak kan direct via onze site. Uiteraard kunt u ons ook bellen: 0566-620233 (Berino Grou)