Borstprotheses

Een borstoperatie is heel zwaar om mee te maken. Het laat sporen na op je lichaam en in je hoofd. Het herstel heeft tijd nodig. Bij Berino Care proberen we je met hart en ziel te helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen terug te winnen.

Rust en privacy
Privacy staat bij Berino Care voorop. Daarom werkt onze Mammacare* adviseuse alleen op afspraak. Ook plannen we voldoende tijd in zodat we ke in alle rust kunnen helpen en adviseren. Het kennismakingsgesprek en het passen van borstprotheses en lingerie vindt plaats in onze hoofdvestiging in Grou maar kan ook in het ziekenhuis of bij je thuis plaats vinden.

Nauwkeurig passen
Voor een mooi en comfortabel resultaat, zoeken we eerst naar een goed passende BH. Daarna meten we uw borstprothese aan die je met behulp van de gekozen BH kunt passen. De paskamer is ruim, rolstoelvriendelijk en speciaal ingericht voor het aanmeten van borstprotheses. Onze medewerkers zijn gediplomeerd Mammacare adviseuse en gespecialiseerd in het aanmeten van de juiste borstprothese en lingerie.

Afspraak

Via onze website kun je direct een afspraak aanvragen. Uiteraard kun je ook bellen met: 0566-620233