Pedicure

Wil je weer helemaal verzorgde voeten? Kom dan naar Berino Sneek voor een heerlijke pedicure behandeling. Tijdens deze behandeling vindt een volledige verzorging van voeten, nagels en nagelriemen plaats. De behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Eelt wordt verwijdert, maar we hebben ook speciale aandacht voor likdoorns en kalknagels.

Normale pedicure behandeling  € 29,95

Aan het einde van een pedicure behandeling geniet je altijd van een heerlijk voetenbad met massage

Naast de normale pedicure behandelingen bieden we ook de volgende behandelingen aan:

Pedi spa treatment € 24,95

  • Ontspan uw zintuigen terwijl uw voeten soaken en ontspannen in een warm voetenbad. Geniet tijdens deze behandeling van een heerlijk kop koffie of thee.
  • Hierna verwijderen we de dode huidcellen met een dode zeezoutpeeling en de meest ruwe gedeeltes worden extra geschrubt. Dit stimuleert tevens de celvernieuwing en microcirculatie.
  • Ontspannende voetmassage
  • Aansluitend krijgt u een balming met een cooling of verzorgende gel.

Duur 30 min.

Deze Pedi Spa behandelingen kunnen met twee of drie personen gelijktijdig.

 

Mani & pedi spa € 57,95 p.p.

  • Deze verwenbehandeling starten we met een heerlijk warm aromatherapie handkompres.
  • Pedispa; eelt verwijderen, teennagels vijlen, peeling met dode zeezout en essentiële oliën van de voeten en onderbenen. Deze peeling maakt de huid stevig en soepel, is zeer ontgiftend en verwijdert dode huidcellen en huidonzuiverheden. Tevens bevat hij vitamine E, welke de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en uitdroging voorkomt. Daarna brengen wij een lavendel- honing algenpakking aan met een dampende dikke handdoek. De algenpakking heeft een vochtherstellende en kalmerende werking en stimuleert de huidfunctie. De onderbenen en voeten voelen hierdoor soepeler en ook minder vermoeid. Deze behandeling is super hydraterend, verzachtend en afvoerend en verbeterd het aanzien van uw huid. Uw voeten…. Onze zorg.
  • & Manispa; vijlen van de nagels en een diepe peeling met citrusvruchten: verhoogt de huidtonus, is rijk aan vitaminen, hersteld de vochtbalans en beperkt het vochtverlies in de huid – Paraffine handpakking – het residu masseren wij aansluitend in.

Duur: 60 min.

Deze Pedi Spa behandelingen kunnen met twee of drie personen gelijktijdig.

Gellak € 26,50

Daarnaast is het ook mogelijk om gellak op je voeten aan te brengen. Gellak geeft de nagels extra stevigheid, waardoor het risico scheuren en afbreken wordt geminimaliseerd. Je nagels zien er weer fantastisch uit en worden niet beschadigd!