Afslanken

Samen met uw Powerslim coach gaat u uw streefgewicht halen!

Geen dieet, maar een manier van leven

Als het om uw gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom hebben wij gekozen voor het afslankprogramma van Powerslim. Powerslim is geen dieet, maar een manier van leven. Het programma is eenvoudig toe te passen in het dagelijks leven, waardoor het u veel minder moeite kost dit programma vol te houden. Powerslim stelt hoge eisen aan z’n producten.

Geen crashdieet, maar juist voldoende blijven eten

Veel eiwitten, weinig koolhydaten

Met behulp van Powerslim gaan we het aantal koolhydraten wat je binnen krijgt drastisch verlagen. Daarentegen verhogen we het aantal eiwitten significant. De Powerslim producten bevatten wel 20 gram eiwitten per portie. De producten worden gezoet met het natuurlijk Stevia extract. Veel producten zijn ook verrijkt met kalium wat een bijdrage levert aan een normale bloeddruk. Chroom zorgt voor een instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte. Het Powerslim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, diner en tussendoor. Vanaf fase 1 wordt het programma aangevuld met groenten, vlees en/of vis.

Powerslim coaches

Van onze Powerslim coaches krijgt u langdurige begeleiding. Samen met uw coach maakt u een programma wat geheel op u is afgestemd. We merken dat de afspraken met de Powerslim coach voor veel mensen een stok achter de deur zijn.

Powerslim centrum van de maand

In mei was Berino hèt Powerslim centrum van Nederland. Op de website van Powerslim staat een ontzettend leuk verhaal hierover.

Openingstijden

Maandag          13.30 – 21.00
Dinsdag            9.00 – 21.00
Woensdag        9.00 – 21.00
Donderdag       9.00 – 21.00
Vrijdag              9.00 – 18.00
Zaterdag           9.00 – 16.00
Zondag              gesloten

Maak online een afspraak

Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij één van onze Powerslim Coaches. “Intake gesprek Powerslim” staat helemaal onderin in het online afspraak systeem.

Afspraak maken