Winter Repair Facial € 59,50

WINTER REPAIR FACIAL
Van € 79,50, voor € 59,50

Inhoud behandeling:
– We starten met een reiniging voor de huid. Deze verwijdert make-up, afvalstoffen en milieu invloeden van buitenaf. Reinigt de huid intensief en is een goede voorbehandeling voor de microdermabrasie.
– De microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huid, voor een mooie gladde, egale huid met minder rimpels. Helpt tegen o.a. acne littekens, ruwheid en vlekken. De juiste behandeling om de huid een echte oppepper te geven.
– Dan heeft u keuze uit epileren van de wenkbrauwen of een massage.
– Als eindverzorging brengen wij een transparant masker aan om de huid met extra werkstoffen te voeden en te beschermen met een BB-créme.
Duur behandeling 45 minuten.

Boek direct: info@berinosneek.nl, 0515-431740

Vier tot zes behandelingen verbeteren uw huid aanzienlijk. De eerste keer is het raadzaam om 15 minuten eerder te komen i.v.m. het invullen van een éénmalige intakelijst.

 • Tanden bleken

  10 november 2017

  *NIEUWS Vanaf 20 November kun je bij ons TANDEN BLEKEN 100% veilig en natuurlijk met non-peroxide en een lamp Foto: resultaat na één behandeling

  Lees meer
 • Nieuwjaarsknaller € 45,-

  1 januari 2018

  Nieuwjaarsknaller € 45,- Geldig in januari 2018 Inhoud: ● Ontvangst met bubbels en lekkers ● Zonsessie ● Keuze behandeling van 45 min.* *Keuze 1...

  Lees meer