Permanente make-up (PMU)

Voor wie is een cosmetische tatoeage?

Wat is er mogelijk met Permanente make-up ook wel dermopigmentatie genoemd en voor wie is het geschikt?????????????????????????????????????

PMU is ideaal als u brildragend bent, dagelijks moeite heeft met
het aanbrengen van make-up of als  u tijdens uw werk geen make-up mag dragen!
Ook als u allergisch bent voor gewone make-up.
Het kan (gedeelte) de dagelijkse make-up vervangen!
Het is uitermate geschikt voor mensen die geen wimpers,- wenkbrauwen hebben of een gedeelte van de haartjes hebben verloren. Zoals bij Alopecia Areata of na een chemotherapie.
Er kan ook meer symmetrie in het gezicht gemaakt worden, bij de lippen doen wij dat o.a met een schaduw techniek. Na een haartransplantatie of Vitiligo kan ik de littekens camoufleren, ook een tepelhof.
Of wilt u minder tijd aan uw make-up besteden en er tijdens het zwemmen, sporten en sauna ook verzorgd uit zien? Wilt u dat uw make-up altijd goed op zijn plaats blijft zitten? Dan is Permanente Make-up(PMU) de oplossing voor u!
Ik pigmenteer haartjes (hairstroke techniek). Na de genezing ervaart niemand het als onecht!
Het maakt u zelfverzekerder en u gaat er beter uit zien!
U heeft al PMU maar het is niet mooi? Dan kunt u ook een afspraak bij mij maken, zodat we naar de mogelijkheden kunnen zien om het toch weer mooi te maken!
Bij mij geniet u optimale privacy! Mail gerust uw vragen, ik probeer deze zo snel mogelijk te beantwoorden.
Graag tot ziens, Tineke Couperus

 

Permanente make-up Tineke

 

Bijna 16 jaar ervaring, de beste GGD goedgekeurde pigmenten – en apparatuur.

 

Gecertificeerd door het ministerie van volksgezondheid (verplicht vanaf 2007).

Neem geen genoegen met minder!

 

PMU

 

Altijd meer uitstraling in uw gezicht en make-up die onder alle omstandigheden blijft zitten! Dat kan met permanente make-up!De foto`s op deze pagina zijn direct na de behandelinggenomen en is de kleur iets donkerder dan gewenst. Het uiteindelijke resultaat is zachter en lichter.

De eerste paar dagen mag de pmu niet nat worden, het is wellicht handig bij eyeliners uw wimpers vooraf te laten verven.

Bij de vervolgbehandeling worden vorm en kleur geintensiveerd.
Met PMU kan ik de lipcontouren een natuurlijke aanvulling of accent geven. Het kan een strakke liplijn zijn in een natuurlijk afstekende kleur, of een lipliner met schaduw effect zodat lipstick overbodig is.
Waarschijnlijk is dit wel het belangrijkste deel in ons gezicht als het gaat om mooie ogen en een krachtige uitstraling! Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen kan met permanente make-up volledig worden gecorrigeerd. Vooral met de Hairstroke techniek, die mijn specialisme is. Bij de hairstroke techniek lijkt het alsof u uw eigen haartjes weer terug heeft! U komt voor het mooiste resultaat 2 tot 3 keer bij ons in de studio totdat het resultaat volledig naar wens is.

Afhankelijk van huidtype, natuurlijke factoren als celvernieuwing, afweersysteem en gebruik van zon(nebank), leeftijd en kleur vervaagt de pigmentatie, eyeliners blijven langer zichtbaar in de huid dan wenkbrauwen en lipliners.

 

Like en Check onze Facebook pagina!!

 

Prijzen

 

€  299.95    Hairstroke wenkbrauwen
€  179.95     fijne eyeliner boven
€  149.95     fijne eyeliner onder
€  289.50     fijne eyeliner boven en onder

 

Voor de advanced(dikke eyeliner) technieken komt er € 30.00 per onderdeel bij.
€  325.00     Lipliner
€  350.00     Lipliner met uitschaduwen
€  395.00     Full lips – lipliner en opvullen van de lippen in 1 kleur

 

Bij correcties vanuit andere studio`s (vorm- kleur en modelaanpassingen) zijn de kosten hetzelfde als een nieuwe plaatsing: 2 a 3 behandelingen. Het gehele bedrag dient bij de eerste behandeling te worden voldaan!

 

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief nabehandeling (na zes weken).

 

 

Retouche/ opfrisbehandelingen binnen 1.5 jaar

 

€   99.95  wenkbrauwen
€ 150.00  wenkbrauwen vanuit andere studio`s (1 behandeling)
€   79.50  eyeliner boven

€   89.50 vanuit andere studio
€   69.50  eyelliner onder

€   79.50 vanuit andere studio
€ 119.95  eyeliner boven en onder

€ 139.95 vanuit andere studio

Voor de advanced eyeliner komt er € 30.00 per onderdeel bij.
€ 129.95  opfrissen lipliner v.a.
Bovenstaande retouch/ opfris prijzen zijn voor 1 nabehandeling, daarna maken wij een prijsafspraak.

 

De tarieven van de Retouche behandelingen zijn alleen van toepassing indien de contouren of lijnen nog duidelijk te zien zijn en niet langer dan 1.5 jaar geleden . Anders zijn de start tarieven weer van toepassing! Wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak voor de retouche.
Annuleringen van de PMU op de dag van de afspraak zijn wij helaas genoodzaakt volledig in rekening te brengen!

 

Wenkbrauwen met ontbrekende stukjes of littekens opvullen of overige (na)behandelprijzen op aanvraag.

Een consult kost € 25.00 en wordt in mindering gebracht bij definitieve behandeling.

 

FAQ`s

 

1  Doet het pijn?

 

Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur, die gevoeligheid tot een minimum beperkt!
Onze nieuwste apparatuur beschikt tevens over een gekoelde naaldmodule, welke de huid plaatselijk afkoelt en daardoor de gevoeligheid reduceert! Op recept van uw huisarts kunt u desgewenst een verdovingscrème krijgen EMLA CREME(1 kleine tube is voldoende), die de oppervlakte verdoofd. Wij brengen dit dan voor u aan(en niet zoals op de bijsluiter staat 1 uur van te voren), terwijl het intrekt schenken wij u graag een kop koffie of thee en nemen we alles door.

 

2  Hoe wordt het aangebracht?

 

Voor optimale resultaten en vakkundigheid, bent u bij mij in de juiste handen. Door mijn inmiddels jarenlange ervaring, mijn achtergrond als schoonheidsspecialiste, make-up artist en gecertificeerd PMU specialiste, kan ik de juiste kleur bij uw huidtype kiezen en het model creëren die het beste bij uw gezichtsvorm past!

 

De afgelopen jaren heb ik tevens diverse Masterclasses of nascholingen voor PMU gedaan.

 

Door een ultradunne steriele naald die op hoge snelheid beweegt, worden de goedgekeurde lichaamseigen pigmenten met de bijna pijnloze modernste technieken in de bovenste lagen van de huid gebracht. Na de behandeling zie je direct resultaat en kun je zonder extra zichtbaarheid voor je omgeving weer verder met waar je mee bezig was. De eerste dagen is de pigmentatie meestal donkerder dan het uiteindelijke resultaat. Na 6 weken komt u terug voor eventuele (kleur)correctie`s.

 

3  Resultaat?

 

Om te voorkomen dat u het eind resultaat niet mooi vind, wordt eerst altijd zorgvuldig samen met u de kleurkeuze bepaald en afgestemd op uw huidtype en haarkleur. Dit doe ik door de kleur eerst op de huid aan te brengen met een microbrush. Daarna teken ik het voor en pas als het u volledig naar wens is, pigmenteer ik over de tekening heen. Met PMU kun je ook lippen accentueren of corrigeren. PMU is volkomen veilig en onze apparatuur en pigmenten voldoen aan alle EU voorschriften.

 

4  Hoe lang blijft het zitten?

 

Hoewel permanent voor altijd suggereert, vervagen de pigmenten en na jaren verdwijnen ze helemaal omdat wij lichaamseigen stoffen gebruiken en minimale kleurstoffen. Wat een voordeel is, omdat bij het ouder worden de vorm van het gezicht steeds veranderd en kan het eenvoudig aangepast worden. Meestal vervagen wenkbrauwen en lipliners eerder dan eyeliners, afhankelijk van celvernieuwing, hoeveelheid UV straling en o.a. het natuurlijke afweersysteem en leeftijd.

 

 

 

 

 

Annuleren

 
Juist omdat wij zoveel zorg en aandacht aan u en de behandelingen besteden, verzoeken wij u vriendelijk bij verhindering de gemaakte afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Spa Wellness Sneek behoudt zich het recht voor anders 50% in rekening te brengen.

 

 

 

Bijna 16 jaar ervaring, de beste GGD goedgekeurde pigmenten – en apparatuur. Gecertificeerd door het ministerie van volksgezondheid (verplicht vanaf 2007).

 

Neem geen genoegen met minder, met vriendelijke groet, Tineke Couperus