Pedicure & Spa

Pedicurepedicure_spa.jpg

Onze voet behandelingen vinden plaats aan de voetspa, waar u met drie personen tegelijk gebruik van kunt maken. Er is een aparte Pedicure ruimte aanwezig. Voor een vakkundig advies of een professionele behandeling door een KOC gediplomeerde pedicure, die volgens de HAM-code werkt kunt u bij ons terecht. De garantie voor hygiene en vakbekwaamheid. Wij werken volgens de nieuwste behandeltechnieken en sluiten indien gewenst de behandeling af met de nieuwste Trend kleuren nagellak.

Als u problemen heeft met o.a. ingegroeide nagels, likdoorns of erg veel eelt, dan kunt u de onderstaande behandelingen het beste combineren met een basic of classic pedicure. Deze behandeling wordt gedaan door een daarvoor gecertificeerde specialiste.

 

Pedicure voor Man en Vrouw € 28.50

7U5V5582_400x300.jpg

Pedicure € 28.50
Wilt u aansluitend uw teennagels lakken?
Dan rekenen wij daar € 9.95 extra voor.
Als afsluiting krijgt u een heerlijk voetbad met een scrubmassage en verzorgen met hydraterende crème, uiteraard als de conditie van uw voeten of benen het toe laten.

 

French pedicure Special van € 52,50

Hyves1.jpg

Basis pedicure en French pedicure.
Twee maanden lang uw nagels mooi verzorgd met een French rand!
Camouflerende gel bij een kalknagel!!

 

 

 

Pedi Spa treatment € 24.95Pedi_spa`s400x300.jpg

Wij werken met de topproducten van Estelina, Thal`ion en Malima Spa. Pedi Spa behandelingen kunnen met twee of drie personen gelijktijdig!

Ontspan uw zintuigen terwijl uw voeten verzachten in een bad van lavendel of Rozen Dode zee zout en intens worden gemasseerd. Ondertussen wordt uw hals gestreeld door een aroma compres en geniet u van een heerlijke kop koffie of thee. Hierna verwijderen we de dode huidcellen met een dode zeezoutpeeling en de meest ruwe gedeeltes worden extra gescrubt. Dit stimuleert tevens de celvernieuwing en microcirculatie.

Afsluitend krijgt u een balming met een cooling of verzorgende gel.
Tijdsduur 30 min.

Shellac pedi- special € 52,50

Lakken400x300.jpg

Basis pedicure, Eelt verwijderen, Polijsten van de nagels en eelt verwijderen & Shellac in de nieuwste Trendkleuren.

Uiterst stijlvolle,- hypoallergene,- sterke,- Trendkleuren Lak  die draagt als een glans Gel. Na het aanbrengen is de Shellac gelijk hard. Het heeft een prachtige glanzende afwerking en geeft de nagels bescherming!

De Shellac blijft weken perfect zitten!
Een zorgeloos resultaat waarmee u zich onderscheiden kunt. U kunt de Shellac bij ons laten verwijderen voor € 11.95 of  het zelf afweken met Aceton.

Afsluitend brengen wij een verzorgende crème aan.

Heeft u last van stevige eeltvorming, dan adviseren wij u 15 minuten extra te boeken voor € 11.50

 

 

Duo- Thalasso feet € 69.50 (voor twee personen).

IcedCoffeeSmoothie.jpg

Ontvangst met een Smoothie.

We starten de behandeling met een dampend aroma handkompres,- Rozenpeeling en Sinaasappel handpakking. Daarna starten we met  het vijlen van de hakken. We gaan verder met het soaken en ontspannen van de voeten in een warm Dode Zeezout Lavendel bad met een heerlijke voet/been massage. Vervolgens worden de voeten en onderbenen geschrubt met Dode Zeezout met Rozen extract. Om huid onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen.
Aansluitend brengen we de Rozemarijnpakking aan op de voeten en onderbenen. Deze stimuleert de doorbloeding,- activeert en werkt ontspannend. Nadat we het residu hebben in gemasseerd voelt de huid weer zacht en soepel aan.
Tijdsduur 45 min.

Losse modules

  • Acryl teennagel geschikt om een kalknagel te camoufleren € 13.95
  • French Pedicure € 27.95
  • French pedicure nabehandeling (inclusief verwijderen) € 39.95
  • French pedicure verwijderen € 13.95
  • Shellac color gel € 24.95
  • Nail art vanaf 11.95
  • Lakken teen nagels € 11.95

 

Mani & Pedispa € 57.95

pedicure_manicure400x300.jpg

Deze verwenbehandeling starten we met een heerlijk warm aromatherapie handkompres.

Pedispa:  eelt verwijderen, teennagels vijlen, peeling met Lavendel Dode zeezout van de voeten en onderbenen. Deze peeling maakt de huid stevig en soepel,- beschermd,- verwijdert dode huidcellen en huidonzuiverheden! Daarna brengen wij een kalmerende en ontspannende Sinaasappel pakking aan. De onderbenen en voeten voelen hierdoor soepeler en ook minder vermoeid.
Uw voeten….ook onze zorg!!
 & Manispa:  vijlen van de nagels en een diepe peeling met citrusvruchten: verhoogt de huidtonus, is rijk aan vitaminen, herstelt de vochtbalans en beperkt het vochtverlies in de huid – Paraffine handmasker/pakking – het residu masseren wij afsluitend in.
Tijdsduur 1.15
 

Annuleringen

Juist omdat wij zoveel zorg en aandacht aan u en de behandelingen besteden, verzoeken wij u vriendelijk bij verhindering de gemaakte afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren.
Spa Wellness Sneek behoudt zich het recht voor anders 50% in rekening te brengen.