Nagelstyling

Uw handen en nagels zijn onze zorg en uw visitekaartjes!
nail_art2Onze professionele en gediplomeerde nagelstylistes geven u een perfecte verzorging en styling, waardoor u er altijd elegant uit zult zien. Wij verlengen of verstevigen de nagels met Acryl of Gel tot een natuurlijk uitziende en sterke nagel. Wij staan bekend om onze sterke nagels en werken alleen met professionele producten van INM.

 

Trendsetters in acryl & gel nagelstyling
Onze opgebouwde klantenkring, waardeert onze precisie, service, sfeer, hygiëne, luxe ambiance, creativiteit en prijs kwaliteit verhouding. Door onze ervaring kunnen wij een goed advies geven over kleur en stijl. Wij volgen en zetten de nieuwste trends en ontwikkelingen in ons vak.

Voorheen:  Beauty & Nailcare Tineke

Doordat wij met meerdere nagelstylistes werken kunt u met acht personen tegelijk komen (workshop).

French manicure
De natuurlijke nagel wordt ontvet en dof gevijld voor een goede hechting. Door middel van sjabloon -, of tip techniek wordt de nagel verlengd daar waar deze ophoudt en verstevigd met acryl. Desgewenst met een witte rand (French manicure). Dit is ook mogelijk op de teen nagels. Na het uitharden van de nagels bewerken/vijlen wij ze tot het gewenste model of het model dat het mooiste bij uw handen past. Wilt u naturel look? Dan brengen wij na de behandeling een glanslaag aan en laten wij de witte of gekleurde rand achterwege.

Acryl met penseel200150

Natuurlijke nagel verstevigen
Bij versteviging van de eigen nagel verlengen wij ze niet maar brengen een dun laagje glansgel aan. Dit geeft de natuurlijke nagel extra stevigheid en een mooie glans.

Nabehandeling verlenging
Als uw nagels meer dan een derde van de nagelplaat zijn uitgegroeid, loopt u het risico op luchtrandjes en het breken van de nagels. Na ongeveer drie tot vier weken is nabehandelen nodig. De nagels worden ontvet -, korter -, dunner en in model gevijld. Hierna worden de nagels opgebouwd, en zoals bij een nieuwe set kunt u weer een maand genieten van uw visitekaartjes.

Wij manicuren en repareren ook de natuurlijke nagel.

 Bent u toe aan een goed advies of professionele behandeling?

 Het team van Spa Wellness Sneek heet u van harte welkom!
Gratis parkeren.
Annuleringen

Juist omdat wij zoveel zorg en aandacht aan u en de behandelingen besteden, verzoeken wij u vriendelijk bij verhindering de gemaakte afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Spa Wellness Sneek behoudt zich het recht voor anders 50% in rekening te brengen.