Nagel tips

Lakken:

Maak voor het lakken de nagels vetvrij en gebruik een basecoat, dit voorkomt verkleuring van de nagelplaat. Of polijst uw nagels regelmatig! Wij leren u dit graag tijdens een uitgebreide manicure.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Breng de lak in twee dunne lagen aan en laat het tussendoor goed drogen. Laat aan beide kanten een stukje van de nagel onbedekt met nagellak zodat de nagels langer lijken. Sluit de lak af met een topcoat. Hierdoor slijt de nagellak minder snel en heeft u veel langer plezier van uw gelakte nagels. De benodigde kwaliteitsproducten kunt u bij ons kopen.

Verzorging van de  natuurlijke en acrylnagels

Laat uw kunstnagels tijdig bijvullen i.v.m. breukrisico, afhankelijk van de groeisnelheid is dit meestal om de 3 à 4 weken.

Knip uw (kunst-) nagels niet maar vijl ze! Gebruik een houtenvijl om splijting van de natuurlijke nagel te voorkomen, door het knippen van de natuurlijke nagel kan die splijten en kan de kunstnagel barsten.

Agressieve vloeistoffen kunnen uw (kunst -) nagels verkleuren en luchtrandjes veroorzaken, de nagels en nagelriemen drogen uit.Tijdens werkaamheden met agressieve stoffen of in de tuin bevelen wij het gebruik van handschoenen aan.

Verzorg uw nagelriemen met olie. Dit voorkomt droge en kapotte nagelriemen en is ook goed voor de kunstnagel.

Laat uw verlenging als u wilt stoppen door de styliste verwijderen, zodat uw eigen nagel zo weinig mogelijk beschadigt.

Met een oude tandenborstel kunt u de nagels aan de onderkant zelf reinigen.

Breng dagelijks een hydraterende verzorging aan en regelmatig een verzorgende parrafine behandeling.