Moroccanoil

Moroccanoil Treatment

brengt een ingrijpende verandering teweeg dankzij de bijzondere formule die het proteïne gehalte herstelt; de toevoeging van vetzuren, omega-3-

oliën en vitaminen geeft het haar extra glans en de anti oxidanten geven bescherming.

Deze veelzijdige, voedende en residu vrije formule kan worden gebruikt als conditioneer, maar ook om het haar te stylen en net die extra touch te geven.

U kunt het in combinatie met andere producten gebruiken en het versnelt zelfs de droogtijd, zodat uw haar, elke keer dat u het gebruikt, er steeds mooier uit gaat zien.

Het product wordt onmiddellijk door het haar opgenomen en herstelt schade die ontstaan is door föhnen, stylen en omgevingsfactoren.

Broos haar en gespleten haarpunten verdwijnen en het haar wordt weer stevig en soepel. Onhandelbaar, kroezend of pluizig haar wordt glanzend, zacht en gemakkelijk in model te brengen.

Ervaar Moroccanoil en ontdek waarom de modebladen, beauty magazines en wij zo enthousiast zijn over Moroccanoil.

10369104_821491454539945_7259585108494569047_n

Root Boost

Geef volume aan je haar!

Spray onze nieuwe Root Boost over handdoek droog haar bij de haarwortels en masseer het in met je vingers.

Breng Volume Mousse aan halverwege het haar tot en met de puntjes voor verbeterde body en beweging.

Föhn het haar in delen optillend vanaf de hoofdhuid. Maak het af met een paar druppels Moroccanoil Treatment in de punten.

Moroccanoil gift boxen vanaf € 54.55

Giftset Volume € 54.55

Een bijzondere set met volume producten voor normaal tot fijn haar. Hoogwaardige kwaliteit producten die zorgen voor een all-over boost van het haar met meer body en lift.
Inhoud:

Volume mousse(250 ml)
– Een gewichtloos styling product dat meer body geeft, lift en het haar flexibel houdt zonder plakkerig te worden.

Roost Boost (250 ml)
– Creëert volume, verdikt en houd het haar langdurig in model.

Moroccanoil Treatment Light (25 ml)
– Een essentiële basis voor ieder haartype. Geschikt voor conditionering, styling en finishing. Rijk aan arganolie en herstellende proteïnen.

Hoe te gebruiken:

Volumizing Mousse: Bus goed schudden voor gebruik. Schuimkop naar beneden richten. Verdeel een handvol mousse gelijkmatig over gewassen, handdoekdroog haar. Kam door voor een goede verspreiding. Vanaf de haaraanzet met een ronde borstel droogföhnen.
Roost Boost: Bus goed schudden voor gebruik. Op handdoekdroog haar rechtstreeks op de haaraanzet sprayen. Til het haar op en föhn in delen.
Moroccanoil Treatment Light: Breng een kleine hoeveelheid gelijkmatig aan op droog of vochtig haar. Niet uitspoelen. Style zoals gebruikelijk.