Moroccanoil gift box

Ben je op zoek naar een leuk cadeau met net dat ietsje meer? Of wil je jezelf eens helemaal verwennen? Bekijk dan onze Maroccanoil giftbox!

Giftset Volume voor € 54.55

Een bijzondere set met volume producten voor normaal tot fijn haar. Hoogwaardige kwaliteit producten die zorgen voor een all-over boost van het haar met meer body en lift. De kosten voor deze gift box zijn €54.55

In de gift box vind je de volgende producten:

  • Volume mousse(250 ml): een gewichtloos styling product dat meer body geeft, lift en het haar flexibel houdt zonder plakkerig te worden.
  • Roost Boost (250 ml); creëert volume, verdikt en houd het haar langdurig in model.
  • Moroccanoil Treatment Light (25 ml): Een essentiële basis voor ieder haartype. Geschikt voor conditionering, styling en finishing. Rijk aan arganolie en herstellende proteïnen.

Hoe te gebruiken?

Volumizing Mousse: Bus goed schudden voor gebruik. Schuimkop naar beneden richten. Verdeel een handvol mousse gelijkmatig over gewassen, handdoekdroog haar. Kam door voor een goede verspreiding. Vanaf de haaraanzet met een ronde borstel droogföhnen.
Roost Boost: Bus goed schudden voor gebruik. Op handdoekdroog haar rechtstreeks op de haaraanzet sprayen. Til het haar op en föhn in delen.
Moroccanoil Treatment Light: Breng een kleine hoeveelheid gelijkmatig aan op droog of vochtig haar. Niet uitspoelen. Style zoals gebruikelijk.

Wil je een gift box bestellen of meer informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op