Massage

Massages bij SPA WELLNESS SNEEK zijn een betaalbare en luxe kans om te ontspannen en te genieten in een trendy eigentijdse omgeving!

Met de gunstige invloed van een massage kunnen veel klachten worden verholpen. De massages werken diep op de spieren en het lichaam in en hebben ook een afvoerende/ ontgiftende werking van de afvalstoffen in het lichaam. Wij masseren met weldadige organische kruidenolie`s om uw spieren te verwennen.

Als u een allergie of gezondheidsprobleem heeft informeer dan uw massage therapeut!

Bamboe massage

30min. € 29.95

45 min. € 45,-

Balinese lichaamsscrub massage € 45,- p.p.

fotoswall(5).jpg

Een totale Oosterse beleving!

Ontspannend Oosters reinigingsritueel…

De dode huidcellen worden verwijderd door een scrub massage

Desgewenst met wegwerplingerie.

Nadien af douchen.

Dreamtea moment.

Tijdsduur 45 minuten

Klassieke ontspanningsmassage € 29,95

home_arrangementen_200x150.jpg

Klassieke massage bevordert de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden gestimuleerd en heeft een zuiverende en compleet ontspannende werking. Door deze ontspannende werking wordt de spierspanning in het lichaam weggenomen.

Deelmassage           30 min. € 29,95
Volledige massage   45 min. € 45,-

Wellness massage

zduo_massage200x150.jpg

Zeer gevarieerde aroma massage.

Deze massage is een investering in uw gezondheid en algeheel welbevinden.

In de Wellness massage van Spa Wellness Sneek worden maar liefst drie massage vormen gecombineerd, zoals de klassieke, sport en hotstone massage. U kunt een van de vele aroma`s kiezen waarmee u wilt worden gemasseerd.

30min. € 29.95

45 min. € 45,-

Candle massage!

good_night_sense.jpg

Geniet van een specifieke, verzorgende en hydraterende kaarsen massage!

Door de warmte van de kaars(thermale olie) die 3 graden warmer is dan de eigen lichaams temperatuur, heeft de kaarsen massage een helende diepte werking op de spieren en botten.

Deze exclusieve aromatische kaarsen massage, bestaat uitsluitend uit 100% natuurlijke ingrediënten o.a. lavendel, aloë Vera, bijenwas en sojaolie.

30 min. € 29.95

45 min. € 45,-

Hotstone massage

man_rug_stenen.jpg

Wij dragen graag een steentje bij aan uw welbevinden.

Massage met warme of koude basaltlavastenen. Door de combinatie van de masserende druk van de stenen, de warmte of verkoeling en de therapeutische eigenschappen van essentiële oliën is dit een weldadige ervaring voor lichaam en geest!

De Hotstone massage (thermotherapie) geeft energie en werkt diep op spieren in. Stimuleert bloed- lymfecirculatie en het stofwisselingsysteem – verlicht spanning – heeft een effectieve reinigende en zeer ontgiftende werking en vergroot het gevoel van welzijn.

Het is een zeer unieke en intense beleving van relaxatie! Met een langedurige nawerking!

Deel                   30 min. € 29.95
Volledig              45 min. € 45,-

Bij hartklachten kunnen wij eventueel de temperatuur van de hotstone massage aanpassen.

Thaise kruidenstempel

Thaise_kruidenstempelmassage.jpg

Ik wens je een goed leven massage.

De behandeling met Thaise kruidenstempels heft blokkades op en zorgt voor herstel tussen lichaam en geest. Stimuleerd de bloedsomloop en spijsvertering. Deze massage is een heerlijke manier om te ontspannen.

De thaise aromakruiden en essentiele werkstoffen worden heel diep door de huid opgenomen.

Lichaam        45 min. € 45,-

Wij adviseren u voor de Wellness arrangementen, om een badjas en slippers  (verplicht in de natte ruimtes) mee te nemen! U kunt dan nog meer genieten van de behandelingen omdat u zich niet steeds hoeft uit- en aan te kleden. Desgewenst kunt u de badjas en slippers ook bij ons huren voor € 5.50 p.p.  Incl. handdoeken  € 9.95 p.p.

Contra indicaties

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze klanten. Vanuit die verantwoordelijkheid willen wij u er op wijzen dat sommige massages niet voor iedereen geschikt zijn of gedeeltelijk en complicaties kunnen veroorzaken indien u:

Hartafwijkingen, pacemaker, bloedverdunners of als u ontstekingsremmers gebruikt.
Virale of bacteriële ontstekingen
Besmettelijke huidaandoeningen of infectieziekten
Overmatige psoriasis
Trombose
Kanker of tumoren
Verhoogde stofwisseling, koorts, psychose of als u zwanger bent.

Raadpleeg bij twijfel uw huisarts of specialist! ( een bewijs op papier is gewenst).

Zwangerschap: er zijn een paar zaken waar u rekening mee moet houden. Bloeddrukverlagende middelen. De eerste 14 weken is een sauna bezoek af te raden omdat de baby dan nog erg kwetsbaar is. Tevens geldt dit voor bepaalde massages/ beautybehandelingen. Geef ten alle tijde uw zwangerschap door aan onze medewerkster, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Infrarood en de meeste algenpakkingen raden wij af.

Annulering

Gelieve minstens 24 uur van te voren de afspraak te annuleren, zodat wij de specialiste kunnen inboeken voor een andere client.
Als u korter van te voren afzegt zijn wij helaas genoodzaakt de behandeling bij u in rekening te brenge