Bruidsstyling

bruidskapsel414x398Wij, het team van Spa Wellness Sneek, hebben alles om je op de mooiste dag te laten stralen.
Tijdens je proef sessie doen wij een gezichts analyse die desgewenst perfect kan worden gecombineerd met het proefkapsel of een diep reinigende facial (dode- losse huidcellen verwijderen) met epileren.

Wij kunnen dan inventariseren wat je wensen zijn! Neem gerust foto`s van kapsels, visagie of foto`s van de jurk mee. Aan de hand daarvan kun je alvast aangeven wat je mooi vindt en kunnen wij het uitwerken tot een zeer persoonlijk geheel dat perfect aansluit op de sfeer en stijl van de bruidskleding. We maken er graag een voor- en na foto van.

Tijdens de proef kunnen we dan ook de prijs van het bruidsarrangement vast stellen. Daarna bespreken we alles voor de trouwdag zelf, zodat alles vlekkeloos kan verlopen.

Bij ons zijn tevens diverse soorten bruidsaccessoires te verkrijgen zoals tiara`s-, bruidsspelden en klemmen. Wij plaatsen deze op een stevige manier.

Bruidsstylingblonde_bruid261x392

Airbrush High definition make-up.

Ontdek bij ons waarom film en televisie sterren mooi stralen met een verbluffende look! Bij Airbrush instituut Spa Wellness Sneek werken de beste gecertificeerde airbrush make-up artists.

Het enige echte alternatief voor photoshoppen! Door de komst van de HDTV waar je sneller onvolkomenheden in de huid ziet is deze HD facial airbrush make-up de ultieme bruids make-up!

Voordelen van een High definition airbrush make-up

  • De structuur van de micropigmenten zorgt voor een natuurlijke HD make-up
  • Het oogt veel egaler en mooier en is toch veel dekkender dan een normale foundation
  • Het is veel langer houdbaar, geen touch up s`avonds.
  • Waterproof en veegvast
  • HygiĆ«nisch
  • Effectieve camouflage van huidonzuiverheden(ook tatoeage).

Ook verzorgen wij graag uw manicure behandeling en kunt u voor een sunless tanning of zonsessie bij ons terecht.

Prijzen Bruidsstyling:

U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend informatie gesprek van 15 min, daarna kunnen wij u een geheel passende offerte aanbieden.