Berino care

Berino Care

De hoofdvestiging van Berino Care zit aan de Biensma 28 in Grou. Sinds 1 september 2016 heeft Berino Care een nevenvestiging bij Spa Wellness Hairstyling Sneek gekregen.
Het team van Berino Care is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken, haardelen en het oplossen van hoofdhuid/haarproblemen en het aanmeten van borstprotheses.

Foto-berino-care-voor-banner-site-01-01-01-1024x518

Haarwerken

Haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Bij Berino care staan onze gediplomeerd haarwerkspecialisten voor je klaar.

Privacy en persoonlijke begeleiding
Berino Care is gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken.
We begeleiden u persoonlijk en geven een eerlijk advies. Voor uw privacy werken we op afspraak en vanuit een aparte salon, waar wij u persoonlijk ontvangen. Het kennismakingsgesprek en het passen van een haarwerk kan ook thuis, of in het ziekenhuis plaatsvinden.

hw

Natuurlijk mooi
Bij Berino Care luisteren we naar uw wensen. U bent bij ons verzekerd van een haarwerk die bij u past, comfortabel zit én natuurlijk oogt. We kijken naar de coupe, kleur, styling en het materiaal. Berino Care levert alle soorten haarwerken en speciale haarwerken op maat. Het haarwerk is van synthetisch of echt haar, machinaal of handgeknoopt. Ook vertellen we u alles over de verzorging van het haarwerk. Voor Alopecia, dun haar en weinig tot geen haar bovenop uw hoofd, zijn deelstukjes mogelijk. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Alette

OP 11 APRIL HOUDEN WIJ EEN VRIJBLIJVENDE INFORMATIE AVOND OVER HAARAANVULLINGEN EN RONDOM DIT GEBIED. KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u kijken op www.berinocare.nl

Borstprotheses

Een borstoperatie is voor een vrouw heel zwaar om mee te maken. Het laat sporen na op uw lichaam en in uw hoofd en het herstel heeft tijd nodig. Bij Berino Care proberen we u met hart en ziel te helpen om uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen terug te winnen.

Rust en privacy
Privacy staat bij Berino Care voorop. Daarom werkt onze Mammacare* adviseuse alleen op afspraak. Ook plannen we voldoende tijd in zodat we u in alle rust kunnen helpen en adviseren.
Het kennismakingsgesprek en het passen van borstprotheses en lingerie vindt plaats in onze hoofdvestiging in Grou maar kan ook in het ziekenhuis of bij u thuis plaats vinden.

Nauwkeurig passen
Voor een mooi en comfortabel resultaat, zoeken we eerst naar een goed passende BH. Daarna meten we uw borstprothese aan die u met behulp van de gekozen BH kunt passen. De paskamer is ruim, rolstoelvriendelijk en speciaal ingericht voor het aanmeten van borstprotheses. Onze medewerkers zijn gediplomeerd Mammacare adviseuse en gespecialiseerd in het aanmeten van de juiste borstprothese en lingerie.
Meer informatie kunt u vinden op de site www.berinocare.nl

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met onze vestiging in Grou: 0566-620233