Afslanken onder begeleiding van je coach

BERINO is uitgeroepen tot PowerSlim center van de maand van Nederland!!!

Voor de maand mei 2017 is Berino in Grou en Sneek verkozen tot PowerSlim Center. Nederland telt zo’n 250 PowerSlim Centra waarvan Berino deze maand extra in de spotlights wordt gezet. “Vorig jaar zijn wij gestart met PowerSlim. Ik had niet kunnen dromen dat PowerSlim zo snel zo’n groot succes zou gaan worden” zegt voedingscoach Bertina van den Berg. PowerSlim is een unieke afslankmethode waarbij je niet minder gaat eten maar anders gaat eten. Iedere week heb je een weegconsult en werken we samen naar het streefgewicht. Je leert een gezond voedingspatroon te volgen en op gewicht te blijven. “Wij genieten enorm als onze klanten weer helemaal happy zijn met hun eigen lijf en hopen dat we nog vele mensen mogen helpen”. De ruime keuze aan lekkere producten maakt dat afvallen met PowerSlim makkelijk vol te houden is. De gecertificeerde afslankcoach van Berino voorziet je van deskundig advies en is je stok achter de deur. De PowerSlim producten hebben een speciale samenstelling met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen, dit zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het afslanken alleen vet verliest en geen spiermassa. Berino is een beautycentrum, in Grou en Sneek, waar een totaalconcept wordt aangeboden. Er is een kapsalon, schoonheidssalon, massagestudio, nagelstudio, fotostudio, zonnestudio en afslankstudio. Tevens hebben wij afslankapparatuur, in combinatie met PowerSlim geeft dit erg mooie resultaten! Mocht u interesse hebben in PowerSlim of gewoon wat meer informatie willen? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak bij onze coach bij Berino Sneek of Grou.

PowerSlim

aa

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

 

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches.

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Beloning bij elke – 5 kg

Als je het PowerSlim programma bij Berino Grou of Sneek volgt, belonen wij je gewichtsverlies met super leuke cadeaus. Het is natuurlijk al geweldig als je bent afgevallen! Maar wij willen je graag voor iedere 5 afgevallen kilo’s extra belonen! Zo’n luxe vooruitzicht motiveert natuurlijk enorm om nog eens 5 kg af te vallen!

Beloning bij elke - 5 kg

Voordelen

  • Deskundig adviespower-slim
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Onze koolhydraatarme PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten.a Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

Wetenschappelijk

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)
Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. (2) Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)

1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.powerslim_ervaringen_joske_peeters_into_beauty_na

Lichaamsbeweging

We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de PowerSlim voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.

Stel jezelf doelen die je ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hartstikke goed bezig.

Lees hier ervaringen van PowerSlimmers en laat je inspireren

berino-afslank-challenge-fb-jan-2017-01

Strak en plaatselijk slank met de Shapemaster

Strak en slank.Shapemaster2

Cellulite, overmatige vetophopingen, huidverslappingen worden omgezet in een prachtige huidstructuur en strakkere contouren! Na bijvoorbeeld gewichtsafname en zwangerschap!

Ook geschikt voor o.a. buikje, dubbele kin, taille omtrek, pafferige enkels en  knieën, heupen, armen en billen.

Diëten of lichaamsoefeningen zijn vaak niet effectief genoeg om bepaalde
probleemzones van het lichaam weer in vorm te krijgen.

De shapemaster werkt met een vacuüm techniek en rekent af met imperfecties!

Klik hier voor meer informatie