Acties

Neem contact op

Nieuwjaarsknaller € 45,-

Geldig in januari 2018

Inhoud:
● Ontvangst met bubbels en lekkers
● Zonsessie
● Keuze behandeling van 45 min.*

*Keuze 1
Volledige scrubmassage;
Deze scrubmassage is een ontspannende massage waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd. Hierdoor voelt uw huid zachter aan en krijgt meer glans. We maken tijdens de massage gebruik van warme stenen.De warmte zorgt voor een gehele ontspanning bij stijve spieren en een betere doorbloeding. Een weldaad om van te genieten.

*Keuze 2
Relaxing Boost Facial;
We starten met een welkomstritueel, de geurreis. De huid wordt intensief gereinigd en daarna volgt de skincheck. Als volgt de relaxing massage. De ontspannende massage sluiten we af met warme stenen. Deze warmte is zeer ontspannend en dringt diep in de spieren, voor het afvoeren van de afvalstoffen. Dan passen we een finishing booster toe en sluiten we de behandeling af met een heerlijke body mist vernevelt over het decolleté. Droom weg tijdens deze ontspannende behandeling.

Boek direct:
0515-431740
info@berinosneek.nl

WINTER REPAIR FACIAL
Van € 79,50, voor € 59,50

Geldig in januari 2018

Inhoud behandeling:

  • We starten met een reiniging voor de huid. Deze verwijdert make-up, afvalstoffen en milieu invloeden van buitenaf. Reinigt de huid intensief en is een goede voorbehandeling voor de microdermabrasie.
  • De microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huid, voor een mooie gladde, egale huid met minder rimpels. Helpt tegen o.a. acne littekens, ruwheid en vlekken. De juiste behandeling om de huid een echte oppepper te geven.
  • Dan heeft u keuze uit epileren van de wenkbrauwen of een massage.
  • Als eindverzorging brengen wij een transparant masker aan om de huid met extra werkstoffen te voeden en te beschermen met een BB-créme.

Duur behandeling 45 minuten.

Boek direct: info@berinosneek.nl, 0515-431740

Vier tot zes behandelingen verbeteren uw huid aanzienlijk. De eerste keer is het raadzaam om 15 minuten eerder te komen i.v.m. het invullen van een éénmalige intakelijst.

Contact

Neem contact met ons op

Neem contact op